Fleet Management Process & Fleet Outsourcing from A to Z

INTERNATIONAAL

Fleet management process in België

TraXall Belgium in Mechelen biedt een modulaire aanpak in fleet management. Ons eigen managementsysteem is cloud-based en sluit naadloos aan bij de dagelijkse behoeften van uw wagenpark en bestuurders. We beseffen maar al te goed dat die behoeften met de tijd wijzigen, vandaar dat we modules aanbieden om optimaal op elke verandering te reageren:

Fleet facility

EFS, ons Fleet intelligence platform, zorgt voor een optimale stroomlijning van het volledige fleet managementproces. We ondersteunen u bij de integratie en verwerking van de facturatie. Zo biedt het online dashboard live rapporten over de uitgaven en de levenscyclus van uw wagenpark.

SBO - Selection, Bidding & Order - outsourcing

Bovenop Fleet facility kunt u ook SBO integreren. Dit volledig geautomatiseerde bestelproces integreert een toelatingsmodule, Car configurator, goedkeurings- en bestelmodule en zorgt zo voor meer efficiëntie, bestuurderstevredenheid en kleinere foutmarges.

Full outsourcing

TraXall coördineert en beheert alle processen rond het operationele wagenpark voor u. Wij bieden een totaalaanpak op maat, van direct contact met uw bestuurders en beheer van uw leveranciers tot en met strategische ondersteuning bij de uitbouw van uw vlootpolitiek.

Driver portal

Een oplossing binnen handbereik:
ons portaal is specifiek voor bestuurders en kan ook op smartphones gebruikt worden.

Car configurator

De ‘state of the art’ Car configurator van TraXall is deel van het geautomatiseerde bestelproces en biedt uw bestuurders de mogelijkheid hun eigen wagen te kiezen binnen de lijnen van uw car policy.

Consultancy

Behoefte aan advies, ondersteuning of een gedetailleerd projectvoorstel? Onze fleet experts bieden u graag een tailor-made oplossing.

Bij TraXall Belgium vindt u een totaaloplossing voor fleet management.

CONTACTEER ONS